Community

Nextdoor startar en fototävling för grannskap

När fotograferade du ditt grannskap senast? Det vilar ofta en känsla av stolthet över området där vi bor, en källa till glädje och inspiration i det som är välbekant. Ändå är det intressant hur lite vi kan känna igen oss när vi går ut enbart med syftet att ta bilder av vårt närområde. 

Ditt grannskap har sina egna unika egenskaper och en särskild känsla, och med den här fototävlingen vill vi att du fångar det vackra i ditt grannskap sett genom dina ögon. Visa oss varför med taggen #MittUnderbaraGrannskap och ta chansen att vinna fantastiska priser till ett värde av 5000 kronor från Popsa, den prisbelönta appen som gör det enkelt och smidigt att skriva ut dina fotominnen. 

Nextdoor bjuder in dig att föreviga det vackra i ditt grannskap och dela en bild på varför just ditt grannskap är underbart. Tagga #MittUnderbaraGrannskap för att få  en chans att vinna! 

Tre enkla steg för att delta i tävlingen:

  1. Ta ett foto som visar varför ditt grannskap är underbart med taggen #MittUnderbaraGrannskap på Nextdoor. Det spelar ingen roll om du är proffsfotograf eller amatör. Detta är en möjlighet att visa varför just ditt grannskap är underbart med hashtaggen #MittUnderbaraGrannskap

  2. Posta fotot på Nextdoor och tagga #MittUnderbaraGrannskap. Inkludera en kort sammanfattning i ditt inlägg som berättar historien bakom ditt foto och vad som gör ditt grannskap underbart. Både fotots kvalitet och din berättelse kommer att bedömas! Ställ in målgruppen på ”vem som helst” så att inlägget når fler grannar.

  3. Dela fotot på Nextdoor med taggen #MittUnderbaraGrannskap. Dela ditt inlägg med grannar, vänner och familj för att få så många reaktioner och kommentarer som möjligt!

Mer information om hur vinnaren väljs ut, priserna och fullständiga villkor finns på tävlingssidan här

Lämna en kommentar

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
Theme is edited