Nyheter

Tack för att du hjälper oss att nå nästa milstolpe

Nextdoor new logo header blog Sverige

Kära grannar,

När vi startade Nextdoor var det uppenbart, trots teknikens förmåga att ena människor och samhällen världen över, att vi i själva verket blivit mer skilda från varandra, särskilt i verkligheten. Detta inspirerade tanken: vad skulle hända om vi kunde använda tekniken för att knyta äkta band? Tänk om Nextdoor kunde bli en plats där grannar naturligt kan samlas för att gemensamt göra sina lokala områden bättre? Idag har Nextdoor anslutit miljontals personer till det ursprungliga sociala nätverket – deras grannskap.

Nextdoor är platsen som ansluter dig till de grannskap som är viktiga för dig. I skrivande stund vänder sig grannar från fler än 275 000 grannskap världen över till Nextdoor, där de dagligen får pålitlig information, ger och tar emot hjälp och knyter äkta band med andra i närheten – grannar, företag och offentliga tjänster.

Våra grannskap är mer än platserna där vi bor. De är även en viktig del av oss och hur vi förhåller oss till andra. Vad som enar oss alla på Nextdoor är vårt mål: att uppmuntra till en vänligare värld där alla har ett grannskap de kan lita på. 

Idag är jag glad att kunna berätta om en viktig milstolpe på vår resa när vi tar ett steg mot att bli ett publikt företag. Denna process kommer att göra det möjligt för oss att uppnå vårt syfte och påskynda våra planer på att hjälpa er att bygga starkare, mer levande och motståndskraftiga stadsdelar. Läs texten på engelska här. Vi är också stolta över att kunna tillkännage lanseringen av Nextdoor Kind Foundation (läs texten på engelska), som kommer att ägna sig åt att ge lokala bidrag för att hjälpa grannar att stärka sina grannskap. 

Tack för att du är del av vår resa. Utan dig hade vi inte kunnat uppnå den här milstolpen. Tack för att du delar dina berättelser, startar viktiga konversationer i ditt grannskap, knyter band till andra i din omgivning och visar oss vad det innebär att vara en granne.

– Sarah Friar, VD Nextdoor 

Forward-Looking Statements

This communication contains certain forward-looking statements within the meaning of the federal securities laws with respect to the proposed transaction between Nextdoor, Inc. (“Nextdoor”) and Khosla Ventures Acquisition Co. II (“KVSB”). These forward-looking statements generally are identified by the words “believe,” “project,” “expect,” “anticipate,” “estimate,” “intend,” “strategy,” “future,” “opportunity,” “plan,” “may,” “should,” “will,” “would,” “will be,” “will continue,” “will likely result,” and similar expressions. Forward-looking statements are predictions, projections and other statements about future events that are based on current expectations and assumptions and, as a result, are subject to risks and uncertainties. Many factors could cause actual future events to differ materially from the forward-looking statements in this communication. You should carefully consider the risks and uncertainties described in the “Risk Factors” section of KVSB’s Annual Reports on Form 10-K, Quarterly Reports on Form 10-Q, the registration statement on Form S-4, and other documents filed by KVSB from time to time with the SEC. These filings identify and address other important risks and uncertainties that could cause actual events and results to differ materially from those contained in the forward-looking statements. Forward-looking statements speak only as of the date they are made. Readers are cautioned not to put undue reliance on forward-looking statements, and Nextdoor and KVSB assume no obligation and do not intend to update or revise these forward-looking statements, whether as a result of new information, future events, or otherwise. Neither Nextdoor nor KVSB gives any assurance that either Nextdoor or KVSB will achieve its expectations.

Additional Information and Where to Find It / Non-Solicitation

In connection with the proposed transaction, KVSB intends to file a proxy statement with the U.S. Securities and Exchange Commission (“SEC”). The proxy statement will be sent to the stockholders of KVSB. KVSB and Nextdoor also will file other documents regarding the proposed transaction with the SEC. Before making any voting decision, investors and security holders of KVSB are urged to read the proxy statement and all other relevant documents filed or that will be filed with the SEC in connection with the proposed transaction as they become available because they will contain important information about the proposed transaction. Investors and security holders will be able to obtain free copies of the proxy statement and all other relevant documents filed or that will be filed with the SEC by KVSB and Nextdoor through the website maintained by the SEC at www.sec.gov.

Participants in Solicitation

KVSB and Nextdoor and their respective directors and executive officers may be deemed to be participants in the solicitation of proxies from KVSB’s stockholders in connection with the proposed transaction. Information about KVSB’s directors and executive officers and their ownership of KVSB’s securities is set forth in KVSB’s filings with the SEC. To the extent that holdings of KVSB’s securities have changed since the amounts printed in KVSB’s Registration Statement on Form S-1, such changes have been or will be reflected on Statements of Change in Ownership on Form 4 filed with the SEC. A list of the names of such directors and executive officers and information regarding their interests in the business combination will be contained in the proxy statement/prospectus when available. You may obtain free copies of these documents as described in the preceding paragraph. 

No Offer or Solicitation

These communications do not constitute an offer to sell or the solicitation of an offer to buy any securities, or a solicitation of any vote or approval, nor shall there be any sale of securities in any jurisdiction in which such offer, solicitation or sale would be unlawful prior to registration or qualification under the securities laws of any such jurisdiction. No offering of securities shall be made except by means of a prospectus meeting the requirements of Section 10 of the Securities Act, or an exemption therefrom.

Lämna en kommentar

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
Theme is edited