Nyheter Produkt

NYHET: Nya funktioner som låter dig hålla kontakten med fler grannskap

Nextdoor new logo header blog Sverige

Vi vet att du bryr dig om ditt grannskap. Du kanske även är intresserad av grannskap som ligger en bit bort men som ändå är relevanta: ett stort evenemang på andra sidan staden eller en restaurang som öppnar på nytt i ditt gamla område. Därför kan du nu skapa, dela och se relevanta inlägg utanför ditt grannskap. 

Vi introducerar en ny valmöjlighet för Offentligt som kan ses av alla. Offentliga inlägg som kan ses av alla kan nu delas med personer som berörs eller är intresserade av ämnet även om de inte bor i ditt grannskap. När du väljer funktionen kan du eller andra Nextdoor-medlemmar dela inlägget med era vänner och familjemedlemmar (både på Nextdoor och på andra sociala plattformar). Om inlägget är relevant kan vi även skicka det till andra grannskap utöver grannskap i närheten.

Vissa Nextdoor-inlägg är bara relevanta för grannar i närheten, såsom en borttappad plånbok eller en gatulampa som gått sönder. Men vissa händelser kräver en större målgrupp. Du kanske planerar en insamling eller vill rekommendera en riktigt bra hantverkare. Då kan ditt inlägg delas med många fler.

‘alla’ ‘vem som helst’

Du har alltid kontroll över din målgrupp när du gör ett inlägg. Du kan välja: alla, vilket gör ditt inlägg delbart med vem som helst på eller utanför Nextdoor; grannskap i närheten, det vill säga grannskap nära dig; eller ditt grannskap, som bara är ditt närmaste grannskap.

Vi ser fram emot att se vad du skapar och delar med den nya funktionen som låter dig nå fler användare och fler grannskap.

Vi ses i grannskapet!

Lämna en kommentar

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
Theme is edited