Nyheter Produkt

Nextdoor har en helt ny look -En inbjudan att ta ett första steg!

Nextdoor new logo header blog Sverige

Om det är något vi har lärt oss på Nextdoor så är det att grannskapet bygger på små och enkla gester: Kaféägaren som hälsar på dig varje morgon. Främlingen som hjälper dig med barnvagnen. Grannen som vinkar från andra sidan av gatan.

Vi har sett kraften i grannskapet när vi kommer igång med den — framförallt i dessa tider. Året har varit utmanande, men grannskapet har kommit samman på små och stora sätt. Vi har berörts av era grannskapsgester.

Vår nya logotyp är inspirerad av er, våra grannar. Det börjar med en vinkning, en universell gest av gemenskap. En vinkning är en start som växer, en i taget. Vår Nextdoor Wave är ett varmt välkomnande för alla.  Men också en påminnelse om de gränslösa möjligheter som uppstår när vi tar kontakt med de som är nära oss.

Vårt varumärke är grundat i hur små gester växer till något mycket större. Från att byta växtkrukor till att dela kunskap, från att starta intressegrupper till att starta konversationer. Dina initiativ samlar och bygger grannskapet. Den nya Nextdoor-logotypen är en inbjudan att ta det första steget. Det ljusa vårgröna uttrycker ett varmt välkomnande. Bokstäverna i ordet är en uppsättning former som beskriver byggstenarna i ett grannskap. Dessa former samlas för att berätta en större story – precis som grannar och deras små gester som leder till större förändringar i deras område.

Nextdoor kopplar samman grannar med varandra och allting lokalt: Lokala verksamheter, tjänster, nyheter, rekommendationer och prylar till salu från människorna i ditt område. Det är där grannskapet händer – och gemenskap bildas.

Vi ser fram emot att höra mer om hur era grannskap växer. Tack för ditt engagemang för att göra ditt område bättre!

Lämna en kommentar

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
Theme is edited