Community Nyheter

Delta i Nextdoors Grannskapslöftet – tillsammans skapar vi starka grannskap

Grannskapslöftet

Här på Nextdoor lägger vi stort värde på att alla ska kunna känna sig välkomna. Som vi tidigare har sagt: Rasism och hat hör aldrig hemma på Nextdoor och vi är fokuserade på ett Nextdoor helt utan rasism. För att kunna uppnå detta måste vi alla samarbeta.

Från och med idag uppmanar vi våra medlemmar runtom i världen att delta i det gemensamma Grannskapslöftet – Detta är en ny, förenklad version av våra communityregler. 

Vi vill att Nextdoor ska vara en välkomnande plats där alla ska känna sig respekterade. Grannskapslöftet är ett krav på alla våra medlemmar som vill använda sig av Nextdoor.

Vi vill också uppmuntra alla grannar att ta en titt på våra uppdaterade och förtydligade grannskapsriktlinjer. I ditt Nextdoor grannskap kan du träffa en mångsidig grupp av personer. Tillsammans kan vi skapa starka grannskap.

Positiv, betydelsefull och hållbar förändring tar tid. Vi vill sträva mot en inkluderande plattform och vill dela med oss av det arbete vi gör för att nå vårt mål. Ta gärna en titt på vår blogg för att följa med på vår resa!

Tack för att du är en del av våra grannskap och för att du vill hjälpa oss att skapa ett Nextdoor där alla är lika välkomna!

2 Comments

  • Hej. För ungefär en vecka sedan fick jag se ett utmärkt exempel på fördelarna med att vara en del av grannskapet på Nextdoor. Jag var inte hemma denna kvällen men jag bor annars på Murbruksgatan 11, lgh 1102, 21647 Limhamn. På kvällen hade tydligen 2 personer ringt på via porttelefon men jag var som sagt inte hemma. När jag inte svarade försökte dom först ringa på hos någon annan och komma in den vägen men ingen gick på det. Efteråt fick jag höra från mina grannar att två personer hade försökt komma in i trappan och hade setts framför huset vid en byggarbetsplats mitt emot men när ingen släppte in dom gick dom här ifrån. Detta värmde mig om hjärtat när jag förstod att vårt grannskap i och runt om Murbruksgatan det faktiskt fungerar väldigt bra och det gör mig trygg. Mina grannar och alla andra “tack för att ni finns”
    Kram Per.

  • Tack Per för att du delar med dig av din upplevelse.Tack för ditt engagemang!
    /Maral

Lämna en kommentar

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
Theme is edited