Nyheter

Heidi Andersen blir toppchef på Nextdoor

Det är otroligt spännande att ha danskan Heidi Andersen ta rollen som Head of Revenue på Nextdoor för att leda vårt globala försäljningsteam och arbetet kring våra intäkter. 

Heidi kommer från LinkedIn, där hon var vice president för Global Sales. När vi bygger en skalbar och hållbar affärsmodell behöver vi en ledare som har definierat och driftsatt en global strategi och byggt upp ett globalt team från grunden. Heidi har gjort just det, genom att bygga “Global Online Sales Organisation” under Linkedin’s Marketing Solutions avdelning, med början i Nordamerika, sedan i Europa och därefter i Asien. Hon grundade affärsenheten för 9 år sedan och ökade den till över 1 miljard dollar i intäkter. Hon höll alltid kundens framgångar och upplevelser framför allt. Innan LinkedIn arbetade Heidi i Googles AdWords försäljningsgrupp och hjälpte till att bygga upp Googles Display Ads Business.

Heidis passion för att demokratisera tillgång till möjligheter för människor och verksamheter gör henne till en idealisk kandidat för Nextdoor. Hon förstår vår unika förmåga att ge större  varumärken en lokal röst och tillgång till sina bästa kunder – sina grannar.

Heidi är djupt intresserad av gemenskap, jämställdhet på arbetsplatsen och att skapa en kultur där människor som har familjer kan lyckas.

Varmt välkommen till grannskapet! 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
Theme is edited