Produkt

Nextdoor lanserar en Hjälpkarta för att samla grannar runt om i Sverige

Hjälpkarta Nextdoor Sverige

Hela världen står för tillfället inför en mycket utmanande och osäker tid, och vi på Nextdoor har de senaste veckorna fått bevittna vänligheten, stödet och generositeten grannar över hela Sverige har visat varandra. 

Efter ett överväldigande svar från grannar som räckte upp sina händer för att erbjuda hjälp till dem som behöver det under denna COVID-19-pandemi, har våra kampanjer “Jag kan hjälpa” och “Jag behöver hjälp” ökat konversationerna rejält och aktiviteten på vår plattform har varit nio gånger större  än normalt och hundratals grannar har engagerar sig.

Nextdoor skapades för att föra grannar närmare varandra. En idé som visat sig vara extra värdefull den senaste tiden – många medlemmar engagerar sig nu för att hjälpa varandra. Vi har därför lanserat en ny funktion, den nya Hjälpkartan, inspirerad av DIG, en funktion för att hjälpa grannar ännu mera och speciellt när det verkligen betyder som mest. 

Den nya interaktiva kartan är ett direkt resultat av den överväldigande välviljan våra medlemmar visat, som en effekt av den exceptionella situation som världen befinner sig i just nu.

Redan idag kan du börja använda den nya interaktiva Hjälpkartan i ditt område, där medlemmar kan markera sig själva, genom att placera en ikon på kartan. Ikonen visar att man som granne gärna hjälper närboende som är i behov av det. Denna nya interaktiva kartan över grannskapet gör det idag ännu enklare att sträcka ut en hjälpande hand.

Länk: https://se.nextdoor.com/help_map/?is=helpmap 

Som Nextdoor-medlem kan du lägga till dig själv på kartan med information om vilka ärenden eller stöd du kan ge till äldre och utsatta grannar eller andra i riskzonen. Kan vara allt från att erbjuda att laga mat, gå till apoteket eller gå ut med hunden.

De som behöver hjälp kan besöka kartan för att nå ut till en granne och för att se vem i grannskapet som erbjuder sig att hjälpa till

Nu behöver vi er hjälp! Sträck ut en hjälpande hand – tillsammans tar vi oss igenom detta. 

Tusen tack för all er hjälp och stöd!

Lämna en kommentar

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
Theme is edited