Produkt

Hur Nextdoor hjälper grannar att få korrekt information

Hur Nextdoor hjälper grannar att få korrekt information

När oron kring coronaviruset växer är säkerheten för dig, våra grannar, vår högsta prioritet. För att säkerställa att informationen du hittar på Nextdoor är korrekt och aktuell har vi gjort flera viktiga produktuppdateringar:

COVID-19 informationspåminnelse: När du skapar ett inlägg relaterat till COVID-19 kommer ett popup-fönster att uppmuntra dig att kontrollera att informationen i ditt inlägg återspeglar vägledning från folkhälsoansvariga, såsom Folkhälsomyndigheten.

COVID-19-sökresultat: När du söker efter information om coronavirus (eller andra relaterade ord) på Nextdoor får du ett popup-meddelande som leder dig till information från folkhälsaansvariga.

Rapportering av fel information: Om du tror att du ser fel information relaterat till coronavirus, följ dessa steg för att rapportera det så att vårt team kan granska och vidta lämpliga åtgärder.

Vi fortsätter att inspireras varje dag av hur grannar hjälper varandra runt om i världen. Om du är frisk och har möjlighet att hjälpa andra, låt dina grannar veta. Nu mer än någonsin, behöver vi styrkan i vårt lokalsamhälle och grannar som du.

Anslut på se.nextdoor.com och delta i konversationerna i grannskapet

Lämna en kommentar

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
Theme is edited