Tips

Tips för att hålla ditt grannskap friskt

Tips för att hålla ditt grannskap hälsosamt

World Health Organisation (WHO) har gått ut med att spridningen av Covid-19 är en pandemi. Vi följer kontinuerligt hur coronaviruset påverkar samhällen runt om i världen och jobbar för att förhindrar spridning av felaktig information på vår plattform. (Länk: Nextdoors policy för spridning av fel information)

Vi har sett att vi ofta vänder oss till våra grannar som vi känner att vi kan lita på. Grannar vänder sig till Nextdoor för att hjälpa varandra, delta i konversationer och dela med oss av relevant information.

Här har vi samlat tre tips för hur kan du hjälpa till att hålla ditt grannskap friskt:

Håll dig informerad: Besök folkhälsomyndighetens hemsida regelbundet för att se till att du har den senaste informationen.

Lär känna dina grannar: Just nu minimerar folk fysisk närhet på grund av ökad smittorisk. Runt om i världen ser vi hur Nextdoors digitala natur är ett bra sätt för att se hur alla mår i närområdet (speciellt äldre och dem med underliggande medicinska tillstånd) och eventuellt hjälpa till där det går.

Starta en positiv konversation: Vi människor älskar att vara i kontakt med varandra. Hur kan du under denna tid kommunicera med de närmaste? Du kan till exempel dela positiva berättelser som lyfter humöret i ditt område 🙂

Lämna en kommentar

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
Theme is edited